Stichting Worae Care staat symbool voor een gelijke, eerlijke wereld waarin voor iedereen gezorgd zal worden.

Locatie: Nederland

Vooral in de armen landen zijn ziekenhuizen een essentieel onderdeel van die zorg.

Stichting Worae Care is sinds januari 2010 in samenwerking met het VU Medische Centrum, The New Event and InformatieSteunPunt, bezig met drie (3) hoofdzaken:

Het doneren van goederen

ten behoeve van ziekenhuizen in o.a. Essienimpong en Sunyani (Ghana),

Het geven van voorlichting

in Nederland en Ghana,

Het oprichten van een kraamkliniek

in Atroni, Brong-Ahafo, Ghana.

De situatie in Ghana wat betreft de ziekenhuizen ligt ver beneden niveau. 1 thermometer op 500 mensen, bijna geen verbandspullen of apparatuur, geen koelkast en toch ruim 2000 patiënten per maand. Dat is dringend toe aan verbetering, dit maatschappelijke project zorgt voor deze verbetering. Hier zetten alle betrokkenen zich voor de volle 100% voor in en werken met elkaars steun aan de ontwikkeling van de verbetering van de zorg in Ghana Als sponsor of donateur van Worae Care draag je automatisch je steentje bij aan het redden van mensenlevens in Ghana.

Management Profile 10+ Active Board Members in Europe & in Africa (and Growing) / Bestuurssamenstelling in Nederland…

Peter Worae

Voorzitter Stichting Worae Care