Categorieën
Geen categorie

PRIMARY SCHOOL KOLPELIGO

In 2023 heeft Stichting WoraeCare, samen met de lokale partner Dubed Foundation, een renovatieproject opgestart in het Noorden van Ghana. 

In de plaats Kolpeligo, liggend in de  Bawku-regio, is de start gemaakt voor de renovatie van een school in het dorp.  Het schoolgebouw is er slecht aan toe. De muren van het gebouw staan nog, maar het complete dak is door hevige regen en een storm ingestort. De schoolbanken zijn derhalve uit nood voor het gebouw geplaatst zodat de kinderen, enkel bij droog weer en gedurende de koelere momenten op de dag, toch naar school kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.