Rotary Amstelveen International

Rotray Amstelveen International

Paaseitjes actie ism Rotary Amstelveen/International

Wilt u dit project ondersteunen? Dat kan door een zakje paaseitjes te kopen voor 5 euro.

Doneren: Stichting Worae Care

ABN Amro Bank NL 88ABNA 0442925808

kvk nummer: 5442942

Thank you for your support

Huidige fase van de Atronie Kraamkliniek

In 2017 heeft de kliniek een nieuwe fase bereikt.

Door de donaties van organisaties en personen, heeft een nieuwe fase van de kliniek is bereikt. Stichting Worae breidt onze oprechte dank al diegenen die helpen om dit mogelijk te maken.

Overzicht van de kraamkliniek

Kraamkliniek

Ghanese kranten vermelden activiteiten van Stichting Worae.

Activiteiten van Stichting Worae Care is gespot door de schijnwerpers van de Ghanese media na het doneren van medische apparatuur, het bouwen van nieuwe waterputten en klas blokken voor de schoolkinderen en de verschillende gemeenschappen.

De grootste krant in Ghanase pers “Daily Graphic” afgedrukt een artikel over deze donatie. Het nieuws was ook in twee andere kranten, “The Crusader” en “The Ghana News Agency”.
Wij danken alle aanhangers die dit mogelijk maakten.

link: http://www.ghanacrusader.com/schools-supported-with-water-and-sanitation-facilities/

Activiteiten januari 2016

De burgermeester van Nkronza, de Koning van Akuma, de voorzitter van Stg. Worae Care en de bewoners van Akuma nemen deel aan de opening van de nieuwe waterput met hygiënische drinkwater voorde Akuma school.

Rotary Amstelveen- Presentatie over zonnepanelen 2017

Opening van een nieuwe waterput voor de Akuma school

De Koning van Akuma, de burgermeester van Nkronza, de voorzitter van Stg. Worae Care, vrijwilligers en schoolkinderen nemen deel aan de opening van de nieuwe waterput met hygiënische drinkwater voor de Akuma school.

Donatie van VUmc

VUmc heeft infuus-pompen gedoneerd aan Stg. Worae Care. Wij danken VU Medisch Centrum voor de donatie.

Renovatie van Stg. Worae Care voor Akuma Presby school

In 2015 en 2016 heeft Stichting Worae Care drie (3) schoolgebouwen in de Akuma en Nkronza gemeenten in Ghana gerenoveerd. Dit project was in verband met de bouwen van een nieuwe toilet en een waterputten voor schoolkinderen. Al deze scholen (De Akuma SDA school, Akuma Presby school en Nkronsa LA school) profiteren van de project, dat werd uitgevoerd door Stichting Worae Care.