De Atronie Kraamkliniek

In 2019 is de kliniek in Ghana officieel geopend!!.

Klik HIER voor een video van de feestelijke opening.

In 2018 heeft de kliniek wederom een nieuwe fase bereikt.

Wederom dankzij de steun van onze donatoren is het mogelijk geweest om de kliniek in een afrondende fase te brengen. Voor de regio een uniek project; de kraamkliniek is door een donateur voorzien van zonnepanelen.

In 2017 heeft de kliniek een nieuwe fase bereikt.

Door de donaties van organisaties en personen, is een nieuwe fase van de kliniek bereikt. Stichting Worae Care bied oprechte dank al diegenen die helpen om dit mogelijk te maken.

In 2016 heeft de kliniek een mijlpaal in de opbouw fase bereikt.

De fundatie van de kraamkliniek staat, de muren worden overeind getrokken en het raamwerk van de dakconstructie wordt gerealiseerd.

Women Empowerment Project

Stichting Worae Care leert vrouwen uit het dorp Nkoranza om zelfstandig gewassen te verbouwen en het land te onderhouden.

Meer weten over dit project?  klik Hier.

Ghanese kranten vermelden activiteiten van Stichting Worae Care.

Activiteiten van Stichting Worae Care is gespot door de schijnwerpers van de Ghanese media na het doneren van medische apparatuur, het bouwen van nieuwe waterputten en klas blokken voor de schoolkinderen en de verschillende gemeenschappen.

De grootste krant in Ghanase pers “Daily Graphic” afgedrukt een artikel over deze donatie. Het nieuws was ook in twee andere kranten, “The Crusader” en “The Ghana News Agency”.
Wij danken alle aanhangers die dit mogelijk maakten.

Rotary Amstelveen- Presentatie over zonnepanelen 2017

Activiteiten januari 2016

De burgermeester van Nkronza, de Koning van Akuma, de voorzitter van Stg. Worae Care en de bewoners van Akuma nemen deel aan de opening van de nieuwe waterput met hygiënische drinkwater voorde Akuma school.

Opening van een nieuwe waterput voor de Akuma school

De Koning van Akuma, de burgermeester van Nkronza, de voorzitter van Stg. Worae Care, vrijwilligers en schoolkinderen nemen deel aan de opening van de nieuwe waterput met hygiënische drinkwater voor de Akuma school.

Donatie van het VU medisch centrum

Vrij Universiteit (VU) Medisch Centrum heeft infuus-pompen gedoneerd aan Stg. Worae Care. Wij danken VU Medisch Centrum voor de donatie.

Renovatie van Stg. Worae Care voor Akuma Presby school

In 2015 en 2016 heeft Stichting Worae Care drie (3) schoolgebouwen in de Akuma en Nkronza gemeenten in Ghana gerenoveerd. Dit project was in verband met de bouwen van een nieuwe toilet en een waterputten voor schoolkinderen. Al deze scholen (De Akuma SDA school, Akuma Presby school en Nkronsa LA school) profiteren van de project, dat werd uitgevoerd door Stichting Worae Care.

Wilt u de stichting steunen? Dat kan !
Help mee, door (medische) goederen of een geldbedrag te doneren.

Doneren: Stichting Worae Care

ABN Amro Bank NL 88ABNA 0442925808

kvk nummer: 5442942

Thank you for your support!